Skip to main content
0

Bezorgen & Ophalen

U kunt uw bestelling natuurlijk zelf bij ons afhalen, maar u kunt deze ook door ons laten bezorgen en weer op laten halen.

Zelf ophalen en terugbrengen
Je kan je bestelling ophalen en weer terugbrengen van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 12:00 uur.  Bestelling mag één dag voor de huurdatum worden opgehaald en één dag na de huurdatum worden teruggebracht. Valt de huurdatum op zaterdag, dan mag de bestelling op maandag worden ingeleverd.

Bezorgen en ophalen
Wij kunnen uiteraard ook het transport verzorgen en je bestelling op ieder gewenst adres bezorgen en ophalen. Bij voorkeur bezorgen wij de materialen één dag voor het gebruik en halen wij het één dag na gebruik weer op.

Bezorg- en Ophaaltijden
De bestellingen worden indien mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bezorgd en/of opgehaald. Op aanvraag kan er ook in het weekend of de avonduren opgehaald worden.
Je kunt bij het bestellen een voorkeur aangeven voor het dagdeel voor levering / retour:

• 08:30 – 12:00 uur
• 13:00 – 17:00 uur

Wij proberen dan in onze planning zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Voor een indicatie van de bezorg- of ophaaltijd kun je de werkdag voorafgaand tussen 15:00 en 17:00 uur telefonisch contact met ons opnemen.

Transportvoorwaarden

De verhuurartikelen worden op de begane grond bezorgd en opgehaald, direct achter de eerste drempel op een goed bereikbaar bezorg- en ophaaladres. Het bezorg- en ophaaladres alsmede de aanrijroute dienen voorzien te zijn van een verharde ondergrond (asfalt, bestrating of rijplaten).

Al onze verhuurartikelen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, kisten, rolcontainers, transportkooien en/of pallets. Deze emballage goederen blijven op het bezorgadres staan. Bij het ophalen van de bestelling dient alles net zo klaar te staan zoals je de bestelling van ons ontvangen hebt, op dezelfde locatie als waar de goederen zijn bezorgd.

Indien de goederen op de afgesproken tijd niet goed klaar staan voor transport en/of wij op een later moment de goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht.

Bezorgkosten
De kosten voor levering en retourhalen zijn afhankelijk van het afleveradres. De bezorgkosten zijn een éénnmalig bedrag voor het bezorgen èn ophalen van de bestelling.

Hieronder de transportkosten voor Zeeland. Voor leveringen buiten de provincie  kan je contact met ons opnemen voor een indicatie van de kosten.

Walcheren  € 30,00
Bevelanden  € 50,00
Schouwen Duiveland  € 75,00
Goeree Overflakkee  € 100,00
Zeeuws Vlaanderen  € 125,00
Buiten Zeeland op aanvraag

 

Tegen een bepaalde toeslag kunnen wij ook leveren/retour halen buitenom onze reguliere werktijden. De hieronder vemelde bedragen zijn per rit (dus ophalen òf bezorgen).

 

maandag – vrijdag 17:00 – 22:00 uur  € 50
maandag – vrijdag 22:00 – 08:00 uur  € 100
zaterdag 13:00 – 22:00 uur  € 50
zaterdag 22:00 – 00:00 uur  € 100
zondag  € 100